Важлива ініціатива для допомоги ВІЛ-позитивним людям на Київщині!

Важлива ініціатива для допомоги ВІЛ-позитивним людям на Київщині!

undefined

З грудня 2023 року наша благодійна організація "100% ЖИТТЯ. Київський регіон" розпочала реалізацію проєкту "Екстрена гуманітарна підтримка ВІЛ-сервісу в Україні" від Joint United Nations Programme on HIV/AIDS in Ukraine.Наша мета - забезпечити комплексну гуманітарну допомогу для підтримки клієнтів, пацієнтів та фахівців у сфері протидії ВІЛ-інфекції, щоб забезпечити стійкість протидії епідемії.Київщина - одна з територій, що зазнала важких наслідків від воєнних дій в Україні.

Жителі області, які залишилися вдома, а також ті, хто був змушений переїхати з інших регіонів, потребують нашої підтримки.Для представлення інтересів ВІЛ-позитивних осіб та їх ресоціалізації, ми надаємо соціальну допомогу, забезпечуючи прихильність до лікування. У зв'язку з переїздом, втратою майна та роботи, матеріальний стан громадян погіршився, а купівельна спроможність забезпечити навіть найнеобхідніші потреби є низькою. Тому ми надаємо допомогу, яка включає гігієнічні та продуктові набори (або сертифікати), а також один вид додаткової допомоги (електрочайник, постільна білизна, ковдра, пательня, каструля, павербанк, мобільне поповнення).

Якщо ви бажаєте долучитися або дізнатися більше, будь ласка, звертайтеся до нас!Ваша підтримка - це крок до зміни на краще для тих, хто потребує допомоги найбільше. Дякуємо за вашу увагу та підтримку!